Missie & Visie

– Een goed functionerend en betrouwbare voetbalvereniging binnen de wijk.
– Het aan iedereen aanbieden van voetbal binnen een sportief en veilige thuisomgeving.
– Onze jeugd voorbereiden op hun toekomst, zowel in het voetbal als naast het voetbal.
– Aantrekkelijk aanvallend en gedurfd voetbal presenteren aan ons publiek.

Visie
Om de missie te realiseren is een goed visie hard nodig. Het bestuur heeft gekozen voor een transparant, professioneel en strenge aanpak. Organisatorisch een kader met de juiste mensen op de juiste plek plaatsen zodat dit kan leiden tot een geoliede machine van groot belang.

Jeugd
Vroeg beginnen is de sleutel tot succes. Wij richten ons daarom op jeugdspelers in de categorie JO15 en jonger. Intensief begeleiden en negatieve elementen tijdig de kop indrukken. Dit zal leiden tot technisch, fysiek en mentaal sterke en goede voetballers.

Om dit te realiseren hebben wij een gediplomeerde technische staf, jeugd coördinatoren en jeugdtrainers. Daarnaast zijn wij een samenwerking aangegaan met gemeente Utrecht, stichting JoU, Sport Utrecht en de KNVB. Ook is de betrokkenheid van ouders onmisbaar en verplicht gesteld.

Een tuchtcommissie binnen de vereniging zal meldingen van wangedrag beoordelen, gesprekken met betrokkenen aangaan, corrigeren en zo nodig straffen.