Sponsor worden

Anno 1977. Geïnspireerd door het Nederlandse totaalvoetbal successen in de jaren 70  en die van Marokko ( winnaar Africa Cup 1976), besloot een vriendengroepje van Marokkaanse gastarbeiders uit Utrecht te gaan voetballen op zondag. Zondag was nou eenmaal verplichte vrije dag, na een gemiddeld 50-uur werkweek. Snel sloten meer mensen aan bij dit sportieve groepje. En een voetbalvereniging werd geboren.

Heden gevestigd in het moderne Utrechtse zakendistrict Papendorp aan de rand de Prins Claus brug, heeft sva Papendorp mooie hoogtepunten beleefd. Waarvan het behalen van de 3e divisie en winnaar KNVB beker amateurvoetbal. Tegenwoordig uitkomend in de eervolle 1e klasse en is onze vereniging rijk aan jonge talenten in de jeugdteams.

Maar wij zijn meer dan alleen een voetbalclub. 95% van onze jeugdige leden komt uit de wijk Kanaleneiland waar veel kansarme gezinnen wonen die weinig te besteden hebben. Wij zetten die kinderen graag zo nu en dan in het zonnetje en bieden we naast het voetbal ook personal coaching en huiswerkbegeleiding aan. Momenteel zijn wij bezig met het opzetten van een voetbalacademie met professionele trainers en begeleiders.

Jeugdsponsor

Als jeugdsponsor kun je voor een bedrag tussen de €1500,- en €5000,-  een jeugdelftal adopteren en voorzien van tenues, trainingspakken, tassen en eventueel schoeisel en jeugd uitjes. Hiervoor krijg je naast voldoening ook het volgende voor terug:
–          Shirtreclame op het thuistenue
–          Reclame op trainingspakken en tassen
–          Reclame sponsors pagina club      website
–          Reclame op social media

Seniorenelftal

Van één seniorenelftal zijn we gegaan naar vijf seniorenteams. Een zesde seniorenelftal is in de maak. Het 3 e , 4 e en 5 e zijn volwassen teams waar plezier en sportiviteit centraal staat. Maar vergis je niet, het zijn zeer goede voetballers die altijd willen winnen en zo hoog mogelijk spelen. Een seniorenteam sponsoren kan vanaf €1500,- per jaar. Het team zal voor dit bedrag voorzien worden van tenues, trainingspakken en tassen.

Sponsor krijgt het volgende voor terug:
–          Shirtreclame op het thuistenue
–          Reclame op trainingspakken en tassen
–          Reclame sponsors pagina club website
–          Reclame op  social media

Reclamebord

Onze 1e elftal speelt vanaf seizoen 2019/2020 aantrekkelijk en aanvallend voetbal in de 1e klasse. Onze club staat bekend om grote aanhang met een gemiddelde thuispubliek van 400 man. Een reclamebord gedrukt met naam en logo kost €750,- per jaar.

Het volgende krijg je hier voor terug:
–          Reclame sponsors pagina club website
–          Reclame op social media
–          Seizoenkaarten 1e elftal

Gaat u de nobele stap nemen om u als sponsor te binden aan deze historische vereniging en onze jeugd te helpen aan een succesvolle toekomst? Dan kunt u direct contact opnemen met onze voorzitter en/of door het versturen van een e-mail. U bent uiteraard ten alle tijde welkom op onze sportcomplex Papendorp.